Huidtherapie

In de strijd tegen huidproblemen biedt Beauty Mi therapeutische behandelingen aan om huidaandoeningen zoals: acné, roodheid, schilfering, pigment, ouderdomsvlekken vervelende bultjes of plekjes effectief te behandelen. Door verschillende oorzaken kunnen huidproblemen ontstaan, bijvoorbeeld hormonale problemen, lifestyle, ouder worden van de huid, stress maar ook ongeschikte of niet passende cosmetica producten.Tijdens een intake of huidconsult bespreek je samen met onze huidspecialist, je huidprobleem en stellen we een probleem oplossend behandelplan voor je op.

Acne

Acne is een huidaandoening waarbij verstopte poriën, ontstoken puistjes, rode bultjes en ontstekingen voorkomen. Om de huid te herstellen en gezond te maken hebben we verschillende behandelingen waaronder speciale huidpeeling behandelingen. Lees meer over de behandelingen ...

Couperose - Rosacea

Deze twee verschillende huidproblemen behandelen we op verschillende manieren omdat het bij couperose gaat om rode adertjes en bij rosacea ook rode bultjes, puskoppen en zwellingen voorkomen. Couperose wordt behandeld met lichttherapie en rosacea met behandelingen. Lees meer over de behandelingen ...

Littekens

Littekens kunnen voorkomen bij acne, na een operaties of door beschadiging van de huid. We behandelen littekens met de Venus Viva Nano fractionele therapie of microneedling waardoor huidvernieuwing wordt gestimuleerd. 

Hyperpigmentatie - ouderdomsvlekken

Pigment – en ouderdomsvlekken zorgen ervoor dat de huid er niet meer egaal uitziet. Ze kunnen verergeren na zonbestraling, bij diverse hormoonschommelingen maar ook bij het ouder worden van de huid.

Huidoneffenheden

Bij veel mensen komen huidoneffenheden voor. Steelwratjes, bloedblaasjes, moedervlekjes en rode adertjes op de huid. Onze huidspecialist is gespecialiseerd in het verwijderen van deze huidoneffenheden en zal tijdens een huidconsult besproken worden en verwijderd.