Huidverjonging

 Wil je op het hoogste niveau werken aan huidverjonging en anti-aging? Dan is de Venus Viva MP2 behandeling perfect voor jouw!

  • huidverstrakkend
  • direct liftend
  • volume door collageen toename

De MP2 technologie is een krachtige combinatie van Multi-Polaire RadioFrequentie en Magnetische Pulsen die de aanmaak van nieuw collageen en elastine stimuleert. Deze behandeling is heerlijk om te onder gaan, door de warmte van de RadioFrequentie. De Magnetische Pulsen activeren tot aanmaak van nieuwe fibroblasten en bloedvaatjes.

De behandeling kan gecombineerd worden met een lichte peel en vitamine C, waardoor je huid dit nog beter kan opnemen. De skin therapy combinatie behandeling geeft een directe lift, maakt je huid glad, vermindert lijntjes en rimpeltjes en geeft een ultime glow! 

Een zichtbaar gezondere en jongere huid, met meer volume en minder rimpels. Deze niet-chirurgische behandeling gebruikt de unieke gepatenteerde MP2 technologie om fijne lijntjes en rimpels op effectieve wijze te verminderen. Geniet van een ontspannende, comfortabele behandeling zonder herstelperiode met zichtbaar resultaat.
De meeste klanten hebben 8 tot 10 behandelingen per zonde nodig. Een behandeling vindt gemiddeld één keer per week plaats.

Aan de hand van de intake en huidscan kunnen we je huid analyseren, welke behandelingen, producten en voedingssuppletie het beste bij jouw huid-wensen past.
Bel voor een afspraak of meer informatie.

 

Neem contact op

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.
Wil je minder lijntjes en je huid weer laten stralen? Boek dan nu onze anti-aging introductiebehandeling!