Over Beauty Mi

Of het nu gaat om anti-aging, het verjongen van de huid, het oplossen of verminderen van huidproblemen of een mooie wenkbrauw. We hebben op al deze gebieden veel ervaring en specialistische kennis in huis. Door regelmatige bijscholing zijn we volledig op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onder andere de aanpak van huidproblemen en behandelproducten en -technieken. De producten en technieken waarmee we werken, zijn daardoor ook met uiterste zorg geselecteerd.

In 2005 is eigenaresse, Mireille Kap, gestart met haar eigen skincenter: Beauty Mi. Het begon in een aparte bovenkamer omgetoverd tot salon in Honselersdijk. Inmiddels zijn we aan al vele jaren gevestigd in Poeldijk, eerst in de Voorstraat en sinds 2019 aan de Jan Barendselaan.
Het skin center heeft inmiddels drie behandelcabines, waar de meest moderne behandelingen en technieken worden toegepast.

Sinds 2018 is Mireille ook gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up voor wenkbrauwen en eyeliners.
Na het volgen van de opleiding bij Irma Hulscher, een specialist op het gebied van permanente make-up, worden de behandelingen uitgevoerd waarbij vooral aandacht wordt besteed aan vorm, kleur en techniek.

Sinds 2018 is Laura een aanwinst voor Beauty Mi! Na haar opleiding tot schoonheidsspecialist heeft Laura ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Ze is specialist in huidverzorgende behandelingen en bindweefselmassages.