Over Beauty Mi

Huidverbetering begint bij de huidspecialisten van Beauty Mi
Wil je een mooie stralende huid, glow, huidverjonging of anti-aging? Wil je van je huidproblemen af of streef je vermindering van zichtbare huidaandoeningen na? Dan zit je bij Beauty Mi aan het juiste adres. We stellen per persoon een ideale mix van skin treatments, skincare en huid-suppletie samen. Door ons vakmanschap, onze state-of-the-art kennis en kunde werken we altijd toe naar een maximaal resultaat.

Kom je voor het eerst bij Beauty Mi? Aan de hand van een uitgebreid huidconsult - huidanalyse, intakegesprek en een huidscan - brengen wij in kaart welke aanpak het beste past bij jouw huid, huidprobleem of schoonheidswens. Met dit persoonlijke behandelplan werken we doelgericht naar de beste versie van jouw huid.
Tijdens het consult delen we onze kennis; we laten je zien hoe je huid werkt en hoe je diepere huidlagen kunt bereiken met onze semi medische producten. Ook adviseren we over hoe je nog betere resultaten kunt bereiken met ondersteuning van de juiste skincare, voedingssuppletie en skin treatments.
Met een persoonlijk huidplan van Beauty Mi en krachtige treatments opgebouwd uit de fijnste ingrediënten komt een gezonde en perfect stralende huid binnen je bereik.

Nieuwsgierig geworden naar wat de huidspecialisten van Beauty Mi voor jou kunnen betekenen? Maak snel een afspraak voor een eerste skin check.

In 2005 is eigenaresse, Mireille Kap, gestart met haar eigen skincenter: Beauty Mi. Het begon in een aparte bovenkamer omgetoverd tot salon in Honselersdijk. Inmiddels zijn we aan al vele jaren gevestigd in Poeldijk, eerst in de Voorstraat en sinds 2019 aan de Jan Barendselaan.
Het skin center heeft inmiddels drie behandelcabines, waar de meest moderne behandelingen en technieken worden toegepast.

Sinds 2018 is Mireille naast huidverbetering en anti-aging technieken ook gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up voor wenkbrauwen.
Na het volgen van de opleiding bij Irma Hulscher, een specialist op het gebied van permanente make-up, worden de behandelingen uitgevoerd waarbij vooral aandacht wordt besteed aan vorm, kleur en techniek.

Sinds 2018 is Laura een aanwinst voor Beauty Mi! Na haar opleiding tot schoonheidsspecialist heeft Laura ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Ze is specialist in de Nimue huidverbeterende behandelingen, huidverzorgende behandelingen en bindweefselmassages.