Over Beauty Mi

Voel je welkom in ons huidinstituut Beauty Mi

Onze huidexperts Mireille en Laura hebben ruime ervaring, van maar liefst 18 jaar, op het gebied van huidverbetering en anti-aging. Onze huidtherapeut Manon geeft met haar expertise de aanvulling op het gebied van complexe huidproblematiek en lasertechniek voor huidoneffenheden. Alle kennis wordt ingezet om het beste resultaat op jouw huid te bereiken.

Eerlijk en passend advies

Binnen Beauty Mi werken wij uitsluitend met op maat gemaakte behandelplannen. Zo maken wij bij de start van onze samenwerking een uitgebreide huidanalyse, bespreken we jouw wensen en brengen we de behoefte van je huid in kaart. Je ontvangt een uitgebreid en eerlijk advies, zodat jij precies weet wat je te wachten staat. Binnen jouw huidplan ontdek je welke behandelingen er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken en hoe jij thuis aan de slag kan gaan voor een optimaal resultaat.

Onze Innovatieve behandelwijze

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam en is ingenues opgebouwd. Door de jaren heen hebben wij hiervoor een innovatief en hoogstaand behandel en product assortiment op gebouwd dat effectief bijdraagt aan vele duurzame resultaten op de huid. Wij zijn met zowel producten als apparatuur in staat om op alle lagen van de huid te kunnen werken en diverse huidprocessen te kunnen stimuleren. Met als resultaat een gezonde, egale en stralende huid!

Warme en ontspannen beleving

Bij ons draait het om meer dan alleen huidverbetering; we koesteren een sfeer van fijne ontspanning en persoonlijke aandacht vanaf het moment dat je onze drempel overstapt. We willen at elke klant zich thuis voelt in onze behandelruimtes, waar ze kunnen ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en zich volledig kunnen overgeven aan rust.

Mireille, eigenaresse en huidexpert

Mijn huidavontuur begon in 1999 toen ik afstudeerde als schoonheidsspecialiste. Door de jaren heen heb ik veel tijd geïnvesteerd in het vergroten van mijn kennis en de ontwikkelingen van Beauty Mi. Om een optimaal behandelresultaat te bereiken voor alle huiden en huidproblemen ben ik gespecialiseerd op het gebied van dermatologie voor schoonheidsspecialisten en heb ik vele trainingen en cursussen gevolgd waardoor ik mijn zeer uitgebreide kennis over producten en ingrediënten in kan zetten voor een goed huidadvies.

Mijn passie voor een gezonde en stralende huid geeft mij iedere dag de motivatie om het beste uit iedere huid te halen en de klant met een zelfverzekerd en ontspannen gevoel weer naar huis te laten gaan. Beauty Mi is inmiddels uitgebloeid tot een innovatief huidinstituut waar vele tevreden klanten in alle rust genieten van top kwaliteit huidbehandelingen. En daar ben ik als eigenaresse enorm trots op!

Mijn motto: Samen bereik je altijd meer. Met een warme en fijne samenwerking bouwen we samen naar een gezonde en stralende huid

Laura, huidexpert

Het werken met mensen is iets wat ik heel graag doe. Tijdens mijn behandelingen sta jij als mijn klant dan ook centraal en geeft ik jou alle aandacht die jij verdient. In de vijf jaar dat ik nu bij Beauty Mi aan het werk ben heb ik mij, met verschillende cursussen, op vele gebieden kunnen ontwikkelen tot allround huidexpert. Als huidexpert bereik ik graag het hoogst haalbare resultaat voor jouw huid op het gebied van huidverbetering en acne problematiek. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in de IPL ontharingstechniek voor een gladde en haarvrije huid. 

Mijn motto: Verzorg je huid en lichaam goed, jouw huid is een spiegel van jouw lichaam.

Geschiedenis

Van een kleine bovenkamer bij mijn ouders naar een innovatief huidinstituut in het centrum van Poeldijk.

Ik neem je graag mee op reis door de wereld van Beauty Mi. Mijn naam is Mireille en in 2005 opende ik de deuren van schoonheidssalon Beauty Mi.

Het begon in een aparte bovenkamer in mijn ouderlijk huis die ik had omgetoverd tot een gezellige salon in Honselersdijk. Toen na enkele maanden een schoonheidssalon in Poeldijk te koop kwam te staan was de volgende stap naar een echt pand al snel gemaakt. Beauty Mi runnen vanuit de Voorstraat was een klus die ik ook niet meer alleen aan kon en zo ontstond er ook een team binnen de salon. Met veel plezier hebben we 13 jaar lang op deze locatie gewerkt, maar was het de tijd voor de ontwikkeling naar meer innovatie. In 2019 zijn we verhuisd naar ons huidige pand aan de Jan Barendselaan waar we nog veel meer kunnen inspelen op innovatieve huidverbetering en huidverjonging. Met maar liefst drie behandelcabines zijn de mogelijkheden eindeloos en kom je terecht in een wereld waar jij centraal staat en waar je heerlijk kunt ontspannen.

Wat brengt de toekomst ons dan? We kunnen de toekomst niet in detail voorspellen, maar waar wij wel garant voor staan is dat wij altijd zullen blijven investeren in kennis en innovatie op het gebied van de huid.