Intensieve MeLine pigment behandeling € 139,00

MeLine biedt zowel professionele behandelingen als effectieve thuisproducten die samenwerken en elkaar versterken. Door consequent gebruik van de thuisproducten zal de huid beter reageren op de behandeling en blijven resultaten behouden.

 

Boek behandeling

Pigment Peel € 84,00

Nimue pigment peeling, gericht op het verhelderen en beter verdelen van pigmenten in de huid. Herhaling van de behandeling is sterk aanbevolen even als UV-protector.

 

Boek behandeling

Pigment Peel intens € 89.00

pH formula pigment peeling, gericht op het verhelderen en beter verdelen van pigmenten in de huid. Deze pigment peel werkt ook heel mooi op huidverjonging. 

 

Boek behandeling

TCA Touch huidpeeling € 149.00

Super intensieve huidpeeling voor de liefhebber van top peelings. Liftend, celvernieuwend en geeft een heldere glow aan je huid. Werkt verhelderend door magnesium en arbutin.

 

Boek behandeling

pH VITA C treatment € 79,00

Ideale treatment om je huid mooi te maken! Vitamine C heeft een verhelderende werking en huidverjongend. Helpt zonschade herstellen. Geeft je huid een super glow. 

 

Boek behandeling

Wil jij elke dag stralend voor de dag komen?

Hieronder staan een aantal behandelingen uitgelicht. Voor een compleet overzicht bekijk dan alle behandelingen, via de blauwe knop!