Gladde huid

Wil je op het hoogste niveau werken aan huidverbetering? Dan is de Venus Viva™ Nano Fractioneel de perfecte behandeling voor jouw!

Een effectieve behandeling voor een gladde huidstructuur, stimuleert het natuurlijke herstelproces van je huid. 

De Nano Fractionele Radiofrequentie™ met SmartScan™ technologie. Door middel van warmte genereert deze behandelmethode minuscule wondjes in de huid om vervolgens het natuurlijke herstelproces te stimuleren. Hierdoor kunnen we de huid verstrakken, structuur verbeteren, grove poriën, pigmentatie en acné littekens corrigeren. Omdat de wondjes zo minuscuul zijn, is de Venus Viva™ behandeling comfortabeler dan een behandeling met een traditionele CO2 laser.

Venus Viva™ is een geavanceerde, niet chirurgische oplossing voor huidvernieuwing. Door de combinatie van Nano Fractionele Radiofrequentie en SmartScan™ technologie wordt de zichtbaarheid van acne littekens, andere littekens, striae, grove poriën, diepe rimpels, pigmentatie en een ongelijkmatige huidstructuur verbeterd. 

Je hebt meestal 3 tot 5 behandelingen nodig met daartussen een periode van 4 tot 6 weken. Het aantal behandelingen varieert per persoon en indicatie. 

 

Neem contact op


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.
Wil je je huid langdurig verbeteren en je huid weer laten stralen? Boek dan nu onze huidverbeterende introductiebehandeling!