Pigment behandelingen

MeLine is de eerste en enige productlijn die, op dit moment, gespecialiseerd in alle soorten hyperpigmentatie. Het biedt een breed scala aan effectieve thuisproducten en professionele behandelingen, die uniek zijn samengesteld op basis van het soort pigment en de kleur van de huid. Naast dat MeLine zo’n 90 tot 95% van bijna alle hyperpigmentatie verminderd, zoals bewezen in diverse klinische onderzoeken, verbeteren de producten daarnaast ook fijne lijntjes, rimpels en andere imperfecties. Geen concept is vergelijkbaar!

De behandelingen met MeLine zijn een alternatief voor andere, meer invasieve behandelingen zoals IPL en laser, die juist alleen het pigment weghalen, maar niet de oorzaak aanpakken. MeLine daarentegen gaat naar de kern van het probleem en reguleert de groei ven onze melanocyten, waardoor de terugkeer van hyperpigmentatie effectief wordt voorkomen.

MeLine biedt zowel professionele behandelingen als effectieve thuisproducten die in synergie werken. Door consequent gebruik van de thuisproducten zal de huid beter reageren op de behandeling en blijven de resultaten behouden.

 

 

Neem contact op


Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.
Wil je je huid langdurig van je pigment af en je huid weer laten stralen? Boek dan nu onze huidverbeterende introductiebehandeling!