Huidverbetering

Onze aanpak
Beauty Mi biedt verschillende technieken en behandelingen om huidproblemen te verminderen of zelfs op te lossen. Voordat we met de behandeling starten bespreken en analyseren we het huidprobleem. Daarna gaan we aan een gerichte oplossing werken. Verschillende behandelingen zijn hiervoor mogelijk, zoals zuurstofbehandelingen, intensieve peelings of de t-away behandeling. Hieronder lees je meer over de aanpak van de verschillende problemen die zich voor kunnen doen.

Acne

Een veelvoorkomend huidprobleem is acne of een onzuivere huid. Hier zijn verschillende effectieve behandelplannen voor. Speciale peelings zijn voor acne een oplossing. Nadat we een huidanalyse hebben gemaakt, kunnen we je adviseren welke specifieke behandelingen en producten voor jou geschikt zijn. Acne behandelingen worden in veel gevallen gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekering.

Littekens

Als gevolg van acne kunnen er littekens zichtbaar blijven. Met onze actieve behandelingen verfijnen we deze littekens of laten ze verdwijnen. 

Pigmentvlekken

De vorming van pigmentvlekken is een steeds meer gezien huidprobleem. Pigment hoopt zich op door verschillende oorzaken. Met behulp van verschillende behandelingen en producten kunnen we pigment beter verdelen in de huid, waardoor pigmentvlekken lichter worden of zelfs verdwijnen.

Rosacea/ roodheid/ gevoelige huid

Rosacea is een veel voorkomende chronische huidaandoening in het gezicht, die goed te behandelen is. Beauty Mi heeft verschillende behandelingen die er op gericht zijn om roodheid van de huid, ongewenste bacteriën en gevoeligheid tegen te gaan. De behandelingen zorgen ervoor dat er een schild wordt opgebouwd, waardoor de huid sterker wordt.

Couperose

Couperose is een rode verkleuring van de huid, waarbij de fijne adertjes in het gezicht door de huid heen schijnen. Bij Beauty Mi gebruiken we een huidvriendelijke oplossing om de couperose aan te pakken. We gebruiken hiervoor een speciaal apparaat, waarmee de storende rode adertjes of rode puntjes gemakkelijk verwijderd kunnen worden.

Neem contact op!

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden. We plannen graag met jou een intakegesprek of een kennismakingsbehandeling.